що ти? нi.. ХТО ТИ! НI

Зозуля Юрий Павлович
ще з Різдвом, вже й з Водохрещем...  Вірними будьмо, БратОве, Сестри, Нене!!

на тверді неба чи землі — наші оселі...
чи скраю: при добрі чи злі; чи ми пустелі?
наріжні камені — чи ні: одні хатні — ті всі й на дні??
і небо ж де, бо жде: й Творцю би не вівцю, — на стіни! крокви!! дах!!!  — а стелі???