Anything more

Страна Любви
Only love and anything more
Needed for every soul !

Only love and nothing else
Needed for all ways best !

Only love and no more God
Needed for living heart !

Only love and no more song
Needed for sing ever long !

Only love and no more time
Needed for stop to cry !

Only love and no more sence
Needed for lucky chance!

Only love and no more trust
Needed between all of us !

Only love and no more word
Needed for peace in the world !