66. Д клоберл

Людмила Мадзур Анатольевна
Діклоберл один остався,
і того всадили.
Потім взяли тай у клітку,
з йоду посадили.

Але й в клітці Діклоберл,
пішов погуляти.
Вредную температуру,
по тілі збивати.

а вона як молодичка
по тіліі гуляє.
Но і Він ще не старий,
іі доганяє.

Ось зловив Він молодичку,
прижав, так як треба.
Вона просить відпусти,
а Він сказав; не треба.

Не скачи горячкою,
як вредна кобила.
Щоб з людиною біди,
ти не наробила.
29.07.06р.