Зимове небо

Танета
Мені, зимове небо, світлом гріє,
Узорами, цілує мої вікна.
І серцю рай, ніщо нема міліє,
Коли дитя, зимі сивій радіє.
И вогники, засяяли мов зорі,
Зимове небо, наче казка на ніч.
Заплющив очі, сниться щось чудове,
Побачив, королеву, віч-на-віч.
Мені, зимове небо, світлом гріє,
І ковдрою, тихесенько вкриває.
Нехай вітер собі, холодом віє,
Мене ніскільки те, вже, не лякає.