вiршi з душi

Вера Деревьянко
Вірші коряві малесенькі диряві горбаті
Кривоногі та вони мої дороги народжені душою серцем
Є милі ніжні а є пекучі з перцем яке життя такі вірші
Не читайте а сидіть в тиші