Пiрнати в пейзаж завiконний

Наталка Змиивна
Пірнати в пейзаж завіконний
Крізь віяло його вій -
Чи є в тому щось незаконне?
Узгоджено ж всі кордони,
І доторк його – беззмістовний,
Й ніхто нікому нічий?

Грудень 2017