Зустрiч 4

Дмитрий Погребняк 555
Зустріти тебе у житті
як знайти свою мрію
до того я був у забутті
а зараз спогад о тебе гріє...
Зустріти як зупинити час
у пам'яті завмерло обличчя
вогонь у серці ще не згас
хай він палає вічно...
Зустріти а думи про майбутнє
тебе втрачати я не хочу
та наша зустріч незабутня
я дуже закохався в твої очі...