значимiсть

Вера Деревьянко
 я в кокон щастячка  себе оділа
 мені немає нідокого діла

Живу собі
 пишу вірші
про щастя про кохання
на Божу славу погрішу
 і основне моє завдання
 не печалиться
а жити в радості

 В віршах на старості  прославиться.

Немаю права слави добувати
 
Значимість дарує Бог
 та муза МАТИ...