Узори слiв

Корнейчук Пётр Ефимович
* * *
Узори слів уже відіслані
На недосяжні зору відстані.
Знайдуть нащадки спроби грішника -
Віршом злетіти у провісники.
Життєва доля з огорожами
Від суперечок з перехожими.
Кохання зрошене краплинами
Гарячих сліз, немов данинами:
Самому Богові подяками
За всіх, хто заздрив і залякував.
Весна оспівана пташинами,
Та ще рядків моїх перлинами.

2014р.