о любви о счастье

Вера Деревьянко
О тех чувствах напиши что до безумия хороши что души людям собой греют и люди  просто от них млеют


..!!!!!!!!!!!!!!!..
 Можливо Любов і генавистьБожественні чі диявольські почуття
Бо ненависть з любовью руйнують
а созідає щастя наше життя