я вас люблю iпожалiю босама страждaю iдушою млiю

Вера Деревьянко
Чуже горе мене не засмучує а своє до безумства накручує

І тому я промовчу незадам вам колючі питання
Бо сама розумію
я ваші страждання
Неприємності теж відчуваю тож дарю  вам  любов і кохання це найкраще із того що знаю