Я щедрiвку заспiваю...

Раиса Андрейчук
Я щедрівку заспіваю -
Щоби весело було...
Гарних слів багато знаю,
Вам на щастя і добро.
Щедрик, щедрик хай в садочку,
Водить курочка циплят,
Хай діток народить дочка -
Любих, миленьких внучат.
Хай мичить в хліві корівка -
Молочка, ще більш дає,
Хай теплом пишить домівка,
Лад в країні настає!
Хай лунає звідусюди,
Молодий, бадьорий сміх...
З Новим роком, добрі люди!
З мирним роком вас усіх!