Доброта

Александр Бирзула
Хіба буває, в милість, доброта?
Чи може чуєте  дзвони грошви,
Хто подає? Чужинці, або Ви?
Тай доброта, буває, що не та.

Та доброта не жертва і не милість,
То стан такий, його не знають всі.
Скоріш голодні та босі
Скоріш яскравість, а не сірість.

От шо казать? Живемо, мов в Раю
Роздіті, босі… навмання
Творимо, як змогли, життя
Та доброту даруємо… свою.