де взялась обiда

Вера Деревьянко
Відчуваю нові почуття
обіда біль реакція на буття

Давить горло
Душить душу
Сльози із очей біжать
душа обіду в собі носить
 буде душа горе жать
Обіда душу мою косить
чого мені далі ждать