Сiю щедро i завзято

Раиса Андрейчук
По всій хаті вам посію,
Щоб жила у ній надія.
Мир, достаток і кохання,
На найкраще сподівання!
Сію щедро і завзято,
Щоб зросло добра багато.
Щоби віра відродилась,
Щоб щасливо в домі жилось!
На здоров*я й сили сію -
Вам зерняток не жалію!
Сію в лівий й правий бік,
Щоб привітним був цей рік!

                2018 рік.