За хмарами сховалось сонце...

Гаевская Ирина Николаевна
За хмарами сховалось сонце -
Сумує день, сумує два.
Постукав дощик у віконце,
Немов шепоче він слова
Про ранню осінь, жовте листя
І про збентежених птахів,
Що вже збираються за містом
У вирій, затаївши спів.