Вiдчуття

Дмитрий Грин
Одного дня з'явилось відчуття,
Що барви поруч стали більш яскраві,
Понурий крок в минулому.... життя,
Дарує зустріч з ароматом кави.

Назавжди втратив біль минулих днів,
Зігрівши душу й сердце почуттями,
Знайду для тебе сотні добрих слів,
Напевно , мила, казка поруч з нами...