Хуртовина, хурделиця, вiхола...

Катерина Жебровська
Хуртовина, хурделиця, віхола...
Світ пливе в круговерті снігів...
Зваба грає холодними примхами...
Ні надій... Ні бажань... Ні слідів...

Хуртовина, хурделиця, віхола...
Обціловано стежки, шляхи...
Біле марево Землю присипало...
Тиша вбралась в засніжені сни...

Хуртовина, хурделиця, віхола...
Таємниці висвячують ритм...
Чародія щаслива,  притишена
Розчинилась у Небі за мить...

12.01.2018