Несеться музика з в кна

Александр Цихач
Несеться музика з вікна.
Шопен... - мелодія із Раю!
А навкруги цвіте весна,
Її тепло я назбираю.

І збережу в душі своїй,
Щоб зігрівало і зимою,
Коли настануть сірі дні
І літо буде за спиною.