Гарна посiвалочка

Раиса Андрейчук
Посівалочка моя - гарна й коротенька,
Вам насію проса я - будьте здоровенькі!
Хай достаток проросте і добро хай вродить...
Хай в серцях любов цвіте, хай щастить й погодить!
Хай недобре все, все зло, вас обходить боком,
Сію, вію, щоб везло, з Старим Новим роком!!!

                12. 01. 2018рік.