Колядка

Валентинка Харченко
Ой, коляд, коляд, коляда,
тут господиня молода!
Вона привітна, а як готує,
всіх пригощає, усіх частує!

Ми побажаєм у вашій хаті
будьте здорові, будьте багаті,
Хай у дворі буяють квіти,
а вас батьків шанують діти

Ви працьовиті люди хороші,
хай в гаманець приходять грощі,
щоб ви раділи, щоб багатіли
і знову радо, нас так зустріли!