В Зимi прокинулась Зима

Катерина Жебровська
В Зимі прокинулась Зима…
Зима Зимою стала –
Сипнула снігом раз, чи два,
Калюжі в кригу вбрала…

Зима згадала, що – Зима,
Війнула шлейфом білим…
Мороз струснула з рукава,
З плеча здмухнула іній…

Зима відчулась, як Зима,
Прекрасна і всесильна…
В повітрі сміхом розлилась…
Світ – у Зими в обіймах…

11.01.2018