Я йду на побачення з Сонцем

Катерина Жебровська
Я йду на побачення з Сонцем,
І з Небом яскравим, блакитним…
Між хмарами – ясні віконця…
Проміння лоскоче повітря…

Я йду на побачення з Дивом,
З притишеним холодом, Раєм…
У образах, обрисах – Світло,
Що з тінями весело грає…

Я йду на побачення з Щастям
Вдихнути, відчути, злетіти…
Дорога – освячена казка,
Що кличе Любити і жити…

Я йду на побачення з Світом,
Незнаним, небаченим досі…
Все суще Любові відкрите…
Все суще шукає Свободи…

10.01.2018