Твоя руйiна

Вера Бесцветная
Ти втратиш себе повільно.
Потім забудеш слово.
Не скажеш, що божевільна,
Хоча і таке – не нове!

Розсипавшись на частинки,
Збереш себе із лахміття.
Твої безсилі хмаринки –
Руїни чужого світу.

Ти думкою повернешся
У сказку, омріяну рано.
Ти болем своїм огорнешся
І він заживить твої рани.

11/01/2004