Сидя на облаках

Яна Щербина
Двое встречаются ночью во снах,
Беседуют тихо, на облаках.
Утром проснутся - опять далеко,
Им, друг без друга, ох как нелегко.

Любовь способна творить чудеса
И дарит людям ночь дивного сна.
Встретится ли наяву их любовь?
Этот вопрос им приносит лишь боль.

Известен ответ: всё было, давно,
Их кубки жизни - любви в них вино.
Как-то один, вдруг, кубок разбился..
Так их реальный мир разделился.

Guy and girl meet in the dreams at the night,
They talk on clouds, he holds her hands tight.
They wake up at morn – again far away,
And sans each other they will live next day.

Love can make miracles, this feeling’s deep,
Love gives to people a night of great sleep.
Will their love meet in life, through strong rain?
This question brings them just only the pain.

They know answer: it was a long time,
Their cups of life, inside is love’s wine.
Suddenly, one day, was crashed one of cup …
And their real world – he is split up.

на англтйский перевёл Кирилл Ивницкий http://www.stihi.ru/avtor/eurodance1