Життя живе вiками

Вера Деревьянко
Все що діється тут з нами  Живе у просторі  віками
Ми приходимо в житті купаємся
Любовью щастям наповняємся і наслаждаємся

Ну чомуж так  часто в нас виходить що брат брату жити шкодить