чому так життя мiняeться

Вера Деревьянко
Поетапно я живу
Сьогодні в щасті я пливу я радію що наплаву
Відчуваю ейфорію
Я успішно живу дію
Собою щиро володію
Що забажаю відбувається
Мені так жити з почуттями нравиться