Маминi накази

Валерий Кулик Васильевич
     МАМИНІ НАКАЗИ

Наказів
Маминих,
Колись і я,
Не слухав,
Летіло все
Повз мого вуха,
Летіло все,,,
Щоб не казала,
Всі ті слова, 
Яких  в житті мені,
Якраз не вистачало.
------------------
Та й тато,
Теж мене любив
Та бив ремнем,
Як з'ясувалось,
Дуже мало,
Проте дитиною
У мене було все,
Й всього
Мені, хватало.
Батьки казали,,,
Але я не слухав,
Як і всі інші, хлопчики,
Ні сном ні духом...
-------------------
Не думав, що такі
Часи настануть,
Що й я колись
Дорослим стану,
Та й я дітей своїх,
Почну навчати,
Як в цьому світі
Треба буде
Важко виживати.
Але я вірю,
Що цей світ
Нарешті стане
Кращим, якщо 
Прислухаємось
До порад
Своїх Батьків.
--------------
Колись і наші
Дітки, для своїх діток, Батьками стануть,
Та з кутків пам'яті , 
Фрагментики
Достануть.
Про те,  як й він
Батьків не слухав,
І в нього також,
Все повз вуха,,,
Але батьків тоді
Вже не спитає,
Бо їх життя, до того
Часу вже ростає...
     ***************
      ВАЛЕРИЙ  КУЛИК