25... як швидко час бiжить

Клавдия Дмитрив
Низький уклін прекрасним вчителям.
Щире спасибі,справжні педагоги!
Із згадкою про вас   крокуємо життям,
І в  кожного із нас свої  дороги.

Ви    дали путівку нам в життя,
Маршрут складний приходиться долати.
Все ,що дали,не  йде у забуття,
Й нові стежки ми мусим прокладати.

Спасибі вам за чуйність і  тепло.
Пробачте нас,що  десь  бешкетували,
Бо всяке у шкільнім житті  було…
І за  домівкою  ми часто  сумували.

25…як швидко час  біжить.
25… адже це  чверть століття.
25  пробігло ,  наче мить,
Й років  шкільних розквітле розмаїття.

25…не віриться  ніяк,
Що  це  було давно і  так  недавно…
Ще зможем танцювати ми гопак,
І в вальсі закружляти можем плавно.

02.02.2015 р.