Зоряна колискова

Владимир Ружицкий
Опівночі до тебе уві сні
Музика принесе легкі пісні,
Тобі він колискову заспіває,
Кохання в тій мелодії лунає.

Замружиш очі, поруч буду я
У сяйві місячнім, коханочко моя.
З тобою, моя люба, уві сні,
Літати будем  в зоряній весні.

Тож надобраніч заспіваю я тобі,
Розвію уві сні пасма журби,
Цілую милі очі, гарне личко,
Лягай, кохана. Спи. Вже гасне свічка.