небросай во бо он тебе противен бо будиш ти скучат

Жанна Велесик
На море дует ветер
И смотриш ти вакно
Повніш ти іво
Как рядом месте били
Как он тебя любил
Как чуства
Бросівши на ветер
Ти повніш как кідала
І плачиш ти сейчас
І понімая не чево
Зять невернуть
Ти просто плачиш
Бо любіш ти іво