Дотик Прикосновение

Елена Гешко
Вечір морозом іскриться,
Сніжинок діаманти - в руці.
Казка тобі хай присниться,
Усміх загра на щоці.

Тихі зимові стежинки
Хурделиця геть замела.
На віях у тебе – сніжинки,
Прихистку просять, тепла

Радість - вона безкінечна,
Коли ти не в самоті.
Тиша в душі безперечна
Знов у твоєму житті.
 
Зимонька враз помайнула.
В серці, в душі – весна!
Щастям тебе огорнула
Пісня весни чудна.