Рукоруб

Олександр Мачула
Хто буде красти в армії –
                повідрубаю руки! –
із пафосом, від партії
                зрекла одна падлюка.
Від партії, від партії,
                не треба інцидентів,
таке ж не може ляпнути
                особа Президента!..
Злетіло слово пташкою.
                По суті, не по формі,
подивимось уважно ми,
                в чім суть тої „реХворми“.
Що, менше стали красти вже
                в тилу сановні суки?
Простим же хлопцям „без війни“
                все відриває руки…
Чим далі в ліс, тим більше дров,
                нерадісна картина…
Щоб Україну зберегти –
                потрібна гільйотина!

10.01.2018