Такое аднойчы бывае...

Татьяна Борисова 11
Такое аднойчы бывае.
Я болей ня веру цуду.
Хай вецер дзьме-задумае
шляхі,дзе ніколі ня буду.
Мая пуцявіна лёсу
ў цемрадзі,ды над ярам.
Глядзіце,мае нябёсы,
як сэрца туды ўпала!