Клен тихо зронив вир зьблений лист

Клавдия Дмитрив
Клен тихо зронив вирізьблений лист…
Стоїть ,сумує в лісі одиноко.
І лиш від вітру чути  тихий свист,
Та  клен  багрянцем милує нам око.

Із листя  клена килим на  землі,
І білочки по гілочках стрибають,
Туман  клубочиться десь вдалині,
Й промінці сонця килимок торкають.

Осінній день по  килимі  дзвенить,
Пташки вже не щебечуть,не співають.
У  небі  журавлиний  ключ  летить,
Й шпаки від нас вже також  відлітають.

Стоїть той клен,зажурено стоїть,
І  листям  більш не може привітатись.
Ще кілька днів мине,мине ще мить,
І снігом будуть килим  й  клен  вкриватись.

09.01.2015 р.