Я не знаю

Лена Грама
Скільки слів я тобі напишу!?
Я не знаю.
Скільки зможеш ти їх прочитати?
В життя принести?
Та тобі у житті,я твоєму...
Лиш щастя бажаю.
І чого забажаєш лишень...
Розкажи мені,-ти!

Я зрадію тоєму листу.
Кілька стрічок...напевне.
Щоб не було у ньому...
На щастя мені,або біль.
Я віддам теплоту свого серця.
Віддам своє кревне.
Тож нехай окружає...
Коханням,моїм звідусіль.
 (Понкратова.О.В.)