Три кольори

Русский Росс
Три кольори мої, Три Кольори Росiї
*******************************

Як я малим збирався навесні
Піти у світ незнаними шляхами,
Сорочку мати вишила мені
Червоними й блакитними...
     Червоними й небесними нитками.

     Два кольори мої, два кольори,
     Оба на полотні, на бiлому оба -
     Два кольори мої, два кольори:
     Червоний - то любов, блакитний - то журба.

     Два кольори мої, два кольори,
     Оба на полотні, на бiлому оба -
     Два кольори мої, два кольори:
     Червоний - то є любов, блакитний - то є журба...

Мене водило в безвісті життя,
Й я повернувся на свої пороги,
Переплелись, як мамине шиття,
Мої сумні і радісні...
     Мої сумні і радісні дороги.

     Два кольори мої, два кольори,
     Оба на полотні, в душі моїй оба -
     Два кольори мої, два кольори:
     СонЯшний* - то любов, Небесний** - то журба.

     Два кольори мої, два кольори,
     Оба на полотні, в душі моїй оба -
     Два кольори мої, два кольори:
     СонЯшний - то є любов, Небесний - то є журба...

Колись війне у очі сивина,
Нічого я не привезу додому,
Лиш згорточок старого полотна
І вишите усе моє життя...
     І вишите моє життя на ньому.

     Три кольори мої, три кольори,
     На полотні життя, в душі моєї втрьох -
     Три кольори мої, ТРИ кольори:
     Небесно-бiлий - то мрiї, червоний - то любов.

     Три кольори мої, три кольори,
     На полотні душi, в життi моєму втрьох -
     Три кольори мої, ТРИ кольори:
     Небесно-бiлий - то є мрiї, червоний - то є любов!


*************************************
*СонЯшний - i сонячний, й соняшниковий!

**Люба моя! Дорога моя! Прекрасна моя, Росiя!

Зрозумiло!? Нi? А так:
Люба Дорога Прекрасна Росiя!
Тепер зрозумiло? От i добре!
*************************************
Переделка украинской песни «Два кольори»
«Два кольори» - популярна українська пісня, написана у 1964 році. Музика Олександра Білаша, слова Дмитра Павличка. Перший виконавець пісні - Анатолій Мокренко. -Сведения из Википедии-
Праздничный концерт ко Дню Победы «Спасибо за верность, потомки!» (Россия 1)
В исполнении Таисии Повалий:
http://www.youtube.com/watch?v=dWpLB6OdzhY

Фонограмма "Два кольори" - украинские "народные песни".
Исключительно для некоммерческого использования!
В моём (непрофессиональном) исполнении:
Три руських кольори
Видеорепетиция:
Три Руських Кольори

     Ваш Русский Росс, когда-то - Русский Украинец...
Исполнение - обязательно с новым Русским Музыкальным Инструментом:
     Гитароссия-Гитаруссия, GuitaRussia, Гитарусь-Гiтарусь...
Ой!
     Ваш ГитаРус.
               Sincerely yours, GuitaRus.
                Человек-Гитар.