життя бентежне

Анастасия Лейковская
життя бентежне
і ми у ньому-гості
кожний день
Бог кидає гральні кості
грає у покер:
ставки-реальне життя
на одного більше
на одного менше
нема каяття

класно, коли він виграє
коли не випаде на чорне
коли все своє піано
можна викрутити на форте
хоча все одно ніхто
тебе не почує
життя бентежне
-
але якого ж ***?!

сьогодні доленосний крок
пірнув у прірву
Бог, походу ти знову
програв свою битву