Укра на на кол нах молиться до Бога

Клавдия Дмитрив
Україна на колінах
Молиться до Бога
Через те у врагів  наших
Злоба і тривога.

Бісяться ті воріженьки -
Нема  що сказати.
Бо наш нарід Україну
Не хоче віддати.

Україна на колінах
Стоїть перед Богом.
Та не стане на коліна
Пред  катом безрогим.

А поставить на коліна
Україну рвуться.
Захопити святу землю
Й розтоптать беруться.

Не піддасться Україна
Лютим оккупантам.
Не дасть себе шматувати
Підлим деверсантам.

Не дасть нелюду чужому
Себе пригнобити.
Не втрача народ надії
Кращим життям жити.

23.04.2014 р.