Страшний гонорар

Валерий Кулик Васильевич
    СТРАШНИЙ
    ГОНОРАР
Сто молодих людей,
Вiддали на заклання,
Щоб розв'язати
Цю вiйну,
Та винних
Не можливо,
Бiльше опiзнати
Бо їм iм'я,
Великi грошi
Влада
Та вiйна.
На Неньцi
Винайшли
Великi шахи,
На клiтки
Роздiлилася
Земля.
Зiбрались
Тут гросмейстери
Пограти
Та люцька кров
Для них вже
Гонорар.
    ***************
     ВАЛЕРИЙ КУЛИК