Стишок-четверишок. Такая жизнь

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Таке життя.

Таке життя не до смаку мені.
І довгі ночі, і похмурі дні…
Таке життя хороше, чи погане?
Чи хто зітхне, коли мене не стане?