Життя мого основа

Виктория Гребенюк Роженкова
Життя мого основа,
Це перш за все любов!
Це - пісня світанкова,
Яка бентежить кров.

Це - теплі барви літа,
Це - сонця промінці.
Це любі мої діти,
Їх радість на лиці...

Це - тепла кава вранці,
Та милого вуста.
Це - в поцілунках пальці,
І він один із ста!

Безкрає поле жита,
І соловейка спів...
Це - мамина молитва,
Це - білий цвіт садів!
07 01 2018 р
Вікторія Р