Привiтання для молодят

Миша Стан
Привітання для молодят

Вітаєм щиро наші молодята
Вас у цей довгоочікуваний час
Сьогодні Вашого кохання свято
З чим радо ми вітаєм Вас

Вам довелося довго дня цього чекати
І не мало доклали Ви зусилля
Щоб нарешті долі поєднати
В день щасливий Вашого весілля

Ви сьогодні поєднали свої долі
Не лише на землі але й на небі
І якщо спіткнетесь на життєвім полі
Одне одному подайте руку при потребі

Як одне ціле Ви тепер уже сім'я
Тож живіть у злагоді і мирі
За Вас тепер радіє вся рідня
Прийміть вітання наші щирі

З роками хай любов не гасне
І стає вона чимраз міцніше
Бо це почуття прекрасне
Ніщо не може замінити інше

Хай добро буде у Вашому житті
Хай Вас обходять стороною біди
Бо лише від таких щирих почуттів
Народяться у Вас прекрасні діти

Дорогі наші Іван й Рената
Хай над Вами сяє в небі зірка
А звідусіль луна завзято
Лише сьогодні слово "гірко"

Хай сьогодні наше побажання
У серцях Ваших залишить слід
Тож прийміть наші вітання
Проживіть у радості сто літ!

Автор: Міша Стан, с. Угля, 15 листопада 2017 р.