Нездужаe уява серед марень

Катерина Жебровська
Нездужає уява серед марень…
Перебіг непроказаних молитв…
Взаємодія чадиться без прагнень…
Досягнення витягуються в дріт…

Ховаються бажання в дикий сором…
У заскорузлих звичках – новина…
Гойдає пісню віковічну горе…
Малюють Небо стеля і стіна…

Спливає час від ранку і до ранку…
Марудиться боргами людська кров…
А Чистота уже яснить за гранню…
А у єстві уже живе Любов…

06.01.2018