Знову не щастить

Станислав Калиниченко
За вікном набрякли хмари,
Вітер  кріпшає щомить.               
Видно блискавки  удари,               
І, шалений грім гримить.      

В грудні грім  на листя голе…   
Принесе нам різних бід. 
Голе поле  -  очі коле,   
Буде голод - каже дід.

Гнеться  жалібна тополя,    
Дощ по шибці шелестить.   
Незавидна  наша доля,
Тому знову не щастить.