Рiздво у вишиванцi

Оксана Вершинина 2
Нехай Різдво у вишиванці
розбудить вас бентежно вранці.
І принесе у вашу хату
Усмішок, радості багато.
Розбудить приспані надії
Зерном і щастям вас засіє,
Зігріє сонцем і любов’ю
І подарує вам здоров’я!

6.01.17