Не бъди будала

Величка Николова -Литатру 1
Животът е голяма сцена,
без режисьор и сценарист.
Играеш на ангро поема,
без да си учил за артист.

Допуснеш ли невинна грешка,
върв; с изправена глава.
Повториш ли я и потретиш,
то значи ти си будала.

Автор: В. Б. Н. - Литатру
06. 01. 2018 г.
07: 30 ч.