З Раством!

Валентина Ментуз
З Новым годам, з Новым годам і з Раством,
Каб сямьёю ўсёй сабралісь за сталом,
Завітаюць хай суседзі і радня!
Я жадаю вам здароўя і дабра,

Шчасця, радасці на многія гады,
Не старэлі, каб быў кожны малады!
І цвіла ў кожным сэрцы вясна!
Каб даждаліся наступнага Раства!

Будзе згода і каханне ў сям'і,
У душы спяваюць песні салаўі!
Не мінуць хай звесткі добрыя ваш дом
Шчыра, любыя, віншую вас з Раством!