Маци калисьци спявала

Василий Асташко
Маци калисци спявала.
Мне калыханку у начы.
Гэдык яна спрабавала.
Сну майму дапамагчы.

Сьпи мой  маленьки сыночак.
Ноч прыйшла ,аппачывай.
Не адкрывай сваих вочак.
Бай бай бай, бай бай бай ,бай.







Дужым расци мой сыночак
Знямоглым дапамагай.
Сьпи мой  маленьки камочак.
Бай бай бай,бай бай бай,бай.