Наша Угля Г мн села Угля

Миша Стан
Наша Угля (Гімн села Угля)

Приспів:
Наша Угля хай славиться всюди
Щоби ми не знали горя й біди
Добрі і щирі тут живуть люди
І хай у нас так буде завжди

Там де гори впираються в небо
Де долині не видно краю-кінця
Сюди назад вернутися треба
У ці священні для мене місця

Золотом сяють куполи угорі
А церковні дзвони зовуть
В церкви всі та монастирі
Люди зранку радо ідуть

Маєм давні ми букові ліси
Всім багата Срібна Земля
Більш ніде нема такої краси
І все це наша рідна Угля

Тут мої батьки народились
Тут мої жили діди-прадіди
Спогади в душі залишились
Про місця де немає біди

Розкидала нас доля по світу
Так далеко від свого села
По всьому світу нашого цвіту
Батьківщина нас чекає мала

Де б не жили де б ми не були
Своє село я дуже люблю
Слова батьків ми не забули
Повернемось у рідну Углю

Автор: Міша Стан, с. Угля, 30 жовтня 2017 р.